RECEPTEK
Recept egy kis karácsonyi nyalánkságra, ropogós tésztával és lágy krémmel.
A közkedvelt tojáslikőr egyik változata, amely a Karácsonyi hangulat elválaszthatatlan része.
Egy bevált recept hagyományos karácsonyi kiflire, ropogós, mogyorós tésztából
Édes kelt kalács finom hozzávalókból készítve. A tradíció szerint stollennak legalább 14 napig állni kellene a fogyasztás előtt. A mi stollenunk viszont akár azonnal is fogyasztható. Természetesen állhat is, de ez nem fogja kivárni a ...
Hagyományos recept, egy finom karácsonyi mézeskalács elkészítéséhez. Az adott mennyiségből kb 1,5 kg mézeskalács készíthető el.
Nagyszerű keksz kávé-tea mellé, vagy csak úgy, ropogtatni. Nankhatai (Nankatai) keksz amelyet Indiában különböző ünnepekre készítenek, ez alól nem kivétel a karácsonyi ünnep sem.
Linzertésztából készült karácsonyi finomság mandulaszirmokkal és tejcsokoládéval díszítve.
Halrudacskák afrikai harcsából. Ebből a halból származó hús nagyon finom, kemény és ami a legfontosabb, szinte csont nélküli. És ha ép a sok csont zavarja a karácsonyi pontyban, nyugodtan cserélje le erre a halra.

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés