Hagyományos nyári zöldségsaláta korai fejes káposztából, korai sárgarépából, uborkából, paradicsomból, zöldhagymából édes-savanyú öntettel. A saláta kiváló húsból készült ételekhez is.
Tálalhatjuk édesen cukorral és fahéjjal, vagy sósan sóval és pirított szalonnával. A receptben az étel nincs ízesítve, így mindkét változatát elkészíthetjük.
A borscs a szláv országokban és Közép-Európában, főképp Ukrajnában, Oroszországban, Bulgáriában népszerű, a legtöbb esetben céklából készült leves. Sok variációja létezik, általában a hozzávalók változtatásából ...
A népszerű szegedi gulyás, ezúttal marhahússal és sok tejföllel.Knédlivel vagy kenyérrel tálaljuk. Kinek hogyan ízlik :) ... biztosan mindenki élvezni fogja a finom ízeket! Az elkészítéséhez borral erjesztett káposztát ajánlunk, a ...