A legfinomabb és a legropogósabb lángos, amely kinti tűzhelyen készül. Kinek nem fut össze a nyál a szájában, amikor nyáron a strandon megérzi a lángos illatát. Most készítsük el ezt a finomságot otthon az udvaron, szigorúan ...
Ahogy hűvösebb lesz az idő, kezdenek visszatérni a konyhába a markánsabb ízek - a testet-lelket melegítő fogások. A szezon zöldségeivel, a különleges és rendkívül izgalmas távol-keleti ízvilág is egyszerűen az asztalra ...
Gyönyörű, színes, klasszikus lecsó friss paprikából és paradicsomból, tojással megbolondítva. Kiváló a nyári kánikula idején egy könnyű ebédre. Tálalhatjuk kenyérrel vagy főtt burgonyával.
Egy bevált recept rántott patisszon darabokba, három panírba csomagolva és olajban megsütve. A főtt burgonya megfelelő köret hozzá. A patisszon nagyon ízletes tartármártással