A dahl - vagy dal, illetve daal - az indiai konyhából ismert fogás. Változatos, egészséges és tartalmas egytálétel vagy épp körettel kínált főfogás, amit odahaza sem nehéz elkészíteni! Mindenféle hüvelyesből - lencse-, borsó- és ...
Kiváló dzsem apró, savanykás, kék szőlőből. Az elkészítésénél tartósítószer mentes cukor és befőzési nádcukor került felhasználásra. A dzsem megfelelő sűrűségű, alkalmas palacsintára, süteményekre vagy a krémtorta ...
A zseniális lencsés fogás elkészítése egyáltalán nem bonyolult és hosszadalmas, az egyetlen kihívást a sokféle fűszer jelentheti, de aki szereti az indiai ízvilágot, az a beszerzett fűszereket rengeteg módon felhasználhatja, akár ...
Finom alternatívája a rostos ételeknek. Alkalmas tízóraira, vagy utazáskor egy kis harapni valónak.. A diétázóknak sem nem árt. Inkább helyettesítheti a chipszeket egy esti film nézése közben.
Recept egy hagyományos, sütőben sült vastag burgonyás lepény elkészítéséhez. Alkalmas köretként főétkezéshez vagy külön is. Ha zsírosban szeretjük, akkor a sütőben sütés helyett megsüthetjük serpenyőben egy kevés zsíron .
Nagyszerű ínyencség nem csak sörimádók számára. Ez a kenő nem alkalmas gyerekek számára, illetve olyan személyek számára, akik nem szeretik ennek a sajtnak a jellegzetes csípős aromáját.