Nemzeti konyha
Több
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Gombás rántotta
Dada — alacsony
BEFŐTTEK
Gomba befőzése
Dada — közepes
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pirított Shimeji gomba
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
Habroló
HÚSLEVESEK
Bográcsos gulyás bogrács nélkül
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Paradicsom saláta
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
ZÖLDSÉGLEVESEK
Fokhagyma leves krumplival
HALAK
Grillezett tintahal
Palacsinta májpástétommal
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit