RECEPTEK

Sütés nélküli szelet

Sütés nélküli szelet

Egyszerű torta háztartási kekszből, teli ízes töltelékkel.

recept,recept fotó,ananász, fertőtlenített ,kakaós száraz keksz,háztartási keksz,ribizli lekvár,Torták,Sütés nélküli

Torták

Főzőcske

Adag

9

Az elkészítés ideje

50 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

ananász juice150milliliter
ananász, fertőtlenített 560gramm
dió, darált100gramm
fahéj, őrölt1teáskanál
fekete kávé- instant3teáskanál
háztartási keksz200gramm
kakaós száraz keksz200gramm
kandírozott gyümölcs mix140gramm
kristálycukor120gramm
kókusz reszelék-
ribizli lekvár-
rum2evőkanál
vaj100gramm
vaníliás puding -por80gramm
víz150milliliter
zsírszegény tej 1,5%½liter

 

Recept

1. 

ananász, fertőtlenített  560 gramm  kristálycukor 120 gramm

Az ananászt (szirup nélkül, kb 340g) pépesítjük, majd lábasba öntjük. Hozzáadjuk a cukrot és felforraljuk.

2. 

zsírszegény tej 1,5% ½ liter  vaníliás puding -por 80 gramm

Hozzáadjuk a tejet, amelyben pudingport keverünk szét.

3. 

fahéj, őrölt 1 teáskanál

Sűrű pudingot készítünk, belekeverünk fahéjat és kicsit hűlni hagyjuk.

4. 

vaj 100 gramm

Majd belekeverjük a vajat...

5. 

dió, darált 100 gramm  kandírozott gyümölcs mix 140 gramm  rum 2 evőkanál

... diót, és kandírozott gyümölcsöt és rumot.

6. 

víz 150 milliliter  fekete kávé- instant 3 teáskanál  kakaós száraz keksz 200 gramm

A kávét megfőzzük, hagyjuk kihűlni. Egy tálcára kávéba mártott kekszeket rakunk.

7. 

háztartási keksz 200 gramm  ananász juice 150 milliliter

A kekszeket megkenjük a krém harmadával. A krémre ananász dzsúszba mártott világos kekszeket rakunk.

8. 

ribizli lekvár

Majd rákenjük a krém másik harmadát, és újra kávéban mártott sötét kekszeket rakunk rá, majd megkenjük a maradék krémmel. A tetejére újra ananász dzsúszba mártott világos kekszeket rakunk. A keksz tetejét ribizli lekvárral kenjük meg.

9. 

kókusz reszelék

A tetejére kókusz reszeléket szórunk és a fakanál nyelével kijelöljük az egyes kockákat - porciókat. Hűvös helyen hagyjuk megdermedni.

10. 

Tálalás előtt szeleteljük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit