RECEPTEK

Spenóttal töltött csirketekercsek

Spenóttal töltött csirketekercsek

Feltűnő és egyszerű étel egészséges zöldségekkel, amely szem szájnak ingere.

recept,recept fotó,spenótlevél, friss,csirkemell,Gouda sajt,Csirkehús,,Gluténmentes

Csirkehús

Főzőcske

Adag

5

Az elkészítés ideje

45 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Gouda sajt150gramm
csirkemell500gramm
fekete bors, egész-
fokhagyma1gerezd
grill fűszerkeverék-
hagyma½darab
napraforgó olaj-
spenótlevél, friss125gramm
-
víz150milliliter

 

Recept

1. 

spenótlevél, friss 125 gramm

A friss spenótot kibontjuk és jól átmossuk.

2. 

hagyma ½ darab  napraforgó olaj

Olajon hagymát pirítunk.

3. 

fokhagyma 1 gerezd    fekete bors, egész

A hagymához hozzáadjuk a spenótot, préselt foghagymát, sózzuk, borsozzuk. A spenót egy kis levet enged, néhány percig párolni hagyjuk, hogy a leve elpárologjon.

4. 

csirkemell 500 gramm  grill fűszerkeverék

A megmosott csirkemelleket szeletekre vágjuk, és grillfűszerrel megszórjuk. A szeletekre egyenletesen rátesszük a spenótot.

5. 

Gouda sajt 150 gramm

Hozzáadunk sajtot és a szeleteket pálcikákkal vagy cérnával összetűzzük.

6. 

Serpenyőbe egy kis vajat teszünk, és a tekercseket aranysárgára pirítjuk.

7. 

víz 150 milliliter

A tekercseket ráhelyezzük egy sütőlapra, felöntjük vízzel, és 15 percig sütjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit