RECEPTEK

Pacal pörkölt

Pacal pörkölt

Pikáns pacal pörkölt hagymával.

recept,recept fotó,marhapacal - előfőzött,Marhahús

Marhahús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

kategóriak

Marhahús  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Galuska recept-
hagyma250gramm
marhapacal - előfőzött700gramm
piros paprika, őrölt3teáskanál
sertészsír30gramm
szárított chili paprika3darab
1.5teáskanál
víz100milliliter

 

Recept

1. 

hagyma 250 gramm  sertészsír 30 gramm

A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. Egy lábasban zsíron lassan aranysárgára pirítjuk.

2. 

marhapacal - előfőzött 700 gramm

Hozzáadjuk az előre főzött pacalt...

3. 

 1.5 teáskanál  piros paprika, őrölt 3 teáskanál

..majd sót és paprikát. Megkeverjük.

4. 

víz 100 milliliter  szárított chili paprika 3 darab

Felöntjük vízzel, lassan hozzáadjuk a chillit, és 30 percig fedő alatt pároljuk.

5. 

Galuska recept

Galuskát főzünk és azzal tálaljuk. Amennyiben a mi receptünk alapján főzi a galuskát, akkor csak fél adagot készítsen belőle.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit