RECEPTEK

Mozzarellával és bazsalikommal töltött csirkemell

Mozzarellával és bazsalikommal töltött csirkemell

Nézzék milyen egyszerűen elkészíthető ez a vizuálisan vonzó és gazdag ízvilágú étel mindenki számára elérhető alapanyagokból. Nagy sikert arathat ezzel az étellel egy romantikus vacsoránál, családi ebédnél, de akár egy gyerekzsúrnál is.

recept,recept fotó,piros paprika,bazsalikom,Mozzarella sajt,csirkemell,Csirkehús,Olasz receptek,Gluténmentes

Csirkehús

Olasz receptek

Főzőcske

Adag

5

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Mozzarella sajt60gramm
bazsalikom1levél
csirkemell600gramm
fehér bors, őrölt-
fokhagyma2gerezd
grill fűszerkeverék-
olivaolaj20milliliter
piros paprika½darab
0

 

Recept

1. A töltelék elkészítése

piros paprika ½ darab  bazsalikom 1 levél  fokhagyma 2 gerezd  Mozzarella sajt 60 gramm

A paprikát megmossuk, felvágjuk nagyon apró darabokra. A bazsalikomot megmossuk, és ezt is nagyon apróra vágjuk. A foghagymát megpucoljuk és átpréseljük. A mozzarellát lecsepegtetjük, és kis kockákra vágjuk.

2. 

  fehér bors, őrölt

Az egészet összekeverjük, fűszerezzük és sózzuk.

3. Töltés

csirkemell 600 gramm  olivaolaj 20 milliliter    grill fűszerkeverék

A csirkemelleket úgy bevágjuk be, hogy megtudjuk tölteni. A töltelékkel a csirkemelleket megtöltjük, és fogpiszkáló segítségével összefogjuk. Mindkét oldalról kb 6 percig forró olajban pirítjuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit