RECEPTEK

Laskagomba gulyás burgonyával

Laskagomba gulyás burgonyával

Egyszerű recept egy laskagombás burgonyás gulyás elkészítésére

recept,recept fotó,hagyma,laskagomba,burgonya,Gombalevesek,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek

Gombalevesek

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

50 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

burgonya500gramm
fokhagyma1darab
gulyás fűszerkeverék-
hagyma250gramm
laskagomba400gramm
olivaolaj4evőkanál
piros paprika, őrölt-
-
víz2liter
ételízesítő-

 

Recept

1. 

olivaolaj 4 evőkanál  hagyma 250 gramm

A hagymát apróra vágjuk, vagy szétmixeljük, és megpirítjuk forró olíva olajon.

2. 

laskagomba 400 gramm  burgonya 500 gramm    piros paprika, őrölt  gulyás fűszerkeverék

Hozzáadjuk az apróra vágott laskagombát, felvágott burgonyát, sót, őrölt pirospaprikát, gulyás fűszert, és az egészet rövid ideig pároljuk (amíg vízforralóban vizet forralunk).

3. 

víz 2 liter

Az egészet forró vízzel leöntjük és kb 20 percig főzzük közepes lángon.

4. 

fokhagyma 1 darab  ételízesítő

A végén hozzáadjuk a préselt foghagymát, fűszersót, és szükség szerint vízzel felönthetjük, hogy ne legyen olyan sűrű, majd felforraljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés