szakacsreceptek.hu

Karfiolos-brokkolis fasírozott sajttal

Ízletes zöldség fasírozott sajttal.

 

Adag: 8

Az elkészítés ideje: 45 min.

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

kategóriak:   

 

 
 
Gouda sajt100gramm
brokkoli1darab
fekete bors, őrölt¼teáskanál
fűszersó1teáskanál
hagyma1darab
karfiol1darab
napraforgó olaj
rétesliszt4evőkanál
szerencsendió, őrölt¼teáskanál
¼teáskanál
sütőolaj
sütőpor¼teáskanál
tyúk tojás2darab
víz300milliliter
zsemlemorzsa
zsemlemorzsa4evőkanál
zsírszegény tej 1,5%0.05liter

1. 

karfiol 1 db  brokkoli 1 db

A karfiolt és a brokkolit megmossuk, és apróra vagdaljuk.

2. 

hagyma 1 db  napraforgó olaj

Apróra vágott hagymát pirítunk olajon.

3. 

víz 300 ml

Hozzáadjuk a karfiolt és a brokkolit, egy picit pirítjuk, majd vizet öntünk alá. 20 percig lefedve puhára pároljuk.

4. 

zsírszegény tej 1,5% 0.05 l  tyúk tojás 2 db  rétesliszt 4 EK  zsemlemorzsa 4 EK  Gouda sajt 100 g  sütőpor ¼ TK

Egy tálkában tejet, tojást, lisztet, sütőport, zsemlemorzsát és finomra reszelt sajtot keverünk össze.

5. 

Az így elkészített masszát ráöntjük a párolt karfiol-brokkolis keverékre.

6. 

 ¼ TK  fekete bors, őrölt ¼ TK  fűszersó 1 TK  szerencsendió, őrölt ¼ TK

Sóval, vegetával, borssal, szerecsendióval ízesítjük és jól elkeverjük.

7. 

zsemlemorzsa

A masszából fasírozottakat készítünk, amelyeket zsemlemorzsában megforgatunk.

8. 

sütőolaj

Forró olajon aranyszínűre sütjük mindkét oldaláról.

9. 

A kész fasírozottakat papírtörlőre helyezzük el.

10. 

Krumplipürével és a kedvenc zöldségünkkel tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés