RECEPTEK

Fantozzi paradicsomos levese

Fantozzi paradicsomos levese

Paradicsom leves bazsalikommal és parmezán sajttal olasz módra.

recept,recept fotó,paradicsom,Zöldséglevesek,Olasz receptek,Gluténmentes

Zöldséglevesek

Olasz receptek

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Parmezán sajt25gramm
bazsalikom-
fekete bors, őrölt½teáskanál
fokhagyma2gerezd
nemes babérlevél1darab
olivaolaj2evőkanál
paradicsom800gramm
½teáskanál

 

Recept

1. A paradicsom elkészítése

paradicsom 800 gramm

Az érett paradicsomokat leöntjük egy percre forró vízzel, majd utána hideg vízzel. A paradicsomokat meghántjuk, majd apróra vágjuk.

2. 

olivaolaj 2 evőkanál  fokhagyma 2 gerezd  nemes babérlevél 1 darab

A foghagymát babérlevéllel olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot és vizet, majd 20 percig főzzük.

3. 

 ½ teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  bazsalikom

Főzés közben hozzáadunk sót, borsot, és apróra vágott bazsalikom levelet. Főzés után kézi mixerrel összekeverjük.

4. 

Parmezán sajt 25 gramm

Reszelt parmezánnal tálaljuk, és díszítésként használhatunk egy levél bazsalikomot.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit