RECEPTEK

Zsemlefelfújt az otthoni kenyérsütőből

Zsemlefelfújt az otthoni kenyérsütőből

Finom zsemlefelfújt egyszerű elkészítése otthoni kenyérsütő segítségével

recept,recept fotó,fehér pékáru,alma ,mazsola,fahéj, őrölt,Édes ételek,Receptek kenyérsütő gépekhez

Édes ételek

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

alma 500gramm
fahéj, őrölt2teáskanál
fehér pékáru6darab
kristálycukor120gramm
mazsola100gramm
tyúk tojás4darab
vaj-
vaníliacukor1csomag
zsírszegény tej 1,5%150milliliter

 

Recept

1. 

fehér pékáru 6 darab  kristálycukor 120 gramm  alma  500 gramm  mazsola 100 gramm  zsírszegény tej 1,5% 150 milliliter  tyúk tojás 4 darab  vaníliacukor 1 csomag  fahéj, őrölt 2 teáskanál

A zsemléket kockára vágjuk megszórjuk cukorral Az almát megtisztítjuk, lereszeljük és a mazsolával együtt hozzáadjuk.Az egészet jól összekeverjük. Tejben tojást, vanília cukrot és fahéjat keverünk össze,

2. 

vaj

A kenyérsütő edényt kivajazzuk és kivesszük belőle a keverőlapátot. A masszát az edénybe helyezzük és benyomjuk. Leöntjük tejes öntettel és megszurkáljuk hurkapálcikával, hogy a tej jobban beigya magát a zsemlékbe.

3. 

Az edényt behelyezzük a sütőbe és beállítjuk a programot: Sütés A program befejezte után a zsemle felfújtat kiborítjuk. Melegen tálaljuk, esetleg hagyjuk szobahőmérsékletre hűlni.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit