RECEPTEK

Tartármártás tejfölből

Tartármártás tejfölből

Könnyű tartármártás, amely kiváló rántott ételekhez.

recept,recept fotó,tejföl (14-18%),hagyma,csemege uborka,Főzelékek és mártások,Gluténmentes

Főzelékek és mártások

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

10 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csemege uborka40gramm
fekete bors, őrölt-
hagyma40gramm
-
tejföl (14-18%)200gramm
teljes zsírtartalmú mustár1evőkanál

 

Recept

1. 

hagyma 40 gramm  csemege uborka 40 gramm  teljes zsírtartalmú mustár 1 evőkanál    fekete bors, őrölt

A hagymát megpucoljuk, és apróra vagdaljuk. Az uborkát ugyanúgy apróra vagdaljuk, esetleg lereszeljük. Az egészhez mustárt adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk.

2. 

tejföl (14-18%) 200 gramm

Hozzáadjuk a tejfölt és összekeverjük. Tálalhatjuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit