RECEPTEK

Sült sertésrolád

Sült sertésrolád

Sült rolád darált sertéshúsból, amelynek a belseje lágy a külseje ropogós, valamint főtt tojással van megtöltve.

recept,recept fotó,sertés darálthús,tyúk tojás,tyúk tojás,fokhagyma,Sertéshús

Sertéshús

Főzőcske

Adag

10

Az elkészítés ideje

1 h. 20 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt1teáskanál
fokhagyma4gerezd
hagyma1darab
kifli2darab
napraforgó olaj-
piros paprika, őrölt1teáskanál
sertés darálthús500gramm
szurokfű (oregánó)-
2teáskanál
tyúk tojás4darab
zsírszegény tej 1,5%-
ételízesítő1teáskanál

 

Recept

1. 

sertés darálthús 500 gramm  tyúk tojás 1 darab  fokhagyma 4 gerezd   2 teáskanál  fekete bors, őrölt 1 teáskanál  ételízesítő 1 teáskanál  piros paprika, őrölt 1 teáskanál

Minden összetevőt egy tálba helyezzük és rendesen összekeverjük.

2. 

kifli 2 darab  zsírszegény tej 1,5%

A tejbe beáztatunk két kiflit. Rendesen kicsavarjuk és hozzátesszük a húshoz.

3. 

szurokfű (oregánó)

A végén hozzákeverünk, felvágott friss oregánót.

4. 

tyúk tojás 3 darab

A keverék felét zsírral l megkent tepsibe helyezzük, és rátesszük a főtt tojások felét.

5. 

Letakarjuk a keverék második felével, és rolád alakot formálunk belőle.

6. 

napraforgó olaj

A rolád felszínét enyhén bekenjük olajjal. Vizet öntünk alája és 200°C hőmérsékletnél 50-60 percig sütjük.

7. 

hagyma 1 darab

A roládot sült hagymakarikákkal díszítjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés