szakacsreceptek.hu

Rántott sampinyon gomba

Egyszerű rántott sampinyon. Burgonyával és tartár mártással tálaljuk.

 

Adag: 4

Az elkészítés ideje: 45 min.

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

kategóriak: 
 

 

 
 
  • fotók & hozzászólások
  • hozzávalók
  • recept

1. 

gomba 500 g  finomliszt  tyúk tojás 2 db   ¼ TK  zsemlemorzsa

A sampinyon gombát megpucoljuk, lisztben, egy csipetnyi sóval felvert tojásban és zsemlemorzsában panírozzuk.

2. 

sütőolaj

A panírozott sampinyonokat forró olajba helyezzük...

3. 

... minden oldalról aranysárgára pirítjuk. Egy konyhai papírtörlőre szedjük ki, hogy a fölösleges olaj felszívódjon.

4. 

burgonya 600 g  víz 

A burgonyát megpucoljuk és sós vízben megfőzzük.

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Powered by Master_CMS 7  •  Bejelentkezés