szakacsreceptek.hu

Piskótatészta

Egy recept a legfinomabb piskótatésztára.

 

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

kategóriak: 

 

 
 
  • fotók & hozzászólások
  • hozzávalók
  • recept

1. 

tyúk tojás 4 db  kristálycukor 4 EK

A tojás sárgáját elválasztjuk a fehérjétől. A fehérjéből kemény habot készítünk. A vége előtt cukrot adunk hozzá.

2. 

finomliszt 5 EK  napraforgó olaj 2 EK  zsírszegény tej 1,5%

Tojássárgáját, olajat és lisztet összekeverünk. Majd tejjel ritkítjuk.

3. 

sütőpor 12 g

A végén óvatosan hozzáadjuk a felvert habot és a sütőport.

4. 

A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Jól előmelegített sütőben 160 fokon körülbelül 30 percig sütjük, amíg a teteje nem kezd kicsit barnulni.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Powered by Master_CMS 7  •  Bejelentkezés