RECEPTEK

Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival

Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival

Recept a pulykahús elkészítésére gőznyomású edényben. Hasábburgonyával tálaljuk.

recept,recept fotó,pulykamell,brokkoli,mirelit kukorica,Pulykahús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes

Pulykahús

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

brokkoli500gramm
chili -
gyorsfagyasztott hasábburgonya300gramm
kemény sajt150gramm
mirelit kukorica250gramm
paprika, színes½darab
pulykamell500gramm
szójamártás-
-

 

Recept

1. 

pulykamell 500 gramm    chili   szójamártás  kemény sajt 150 gramm  paprika, színes ½ darab  brokkoli 500 gramm

A pulykamellet megmossuk, szeletekre vágjuk és behelyezzük egy tálba. Megsózzuk, megfűszerezzük chilivel, őrölt borssal, megszórjuk reszelt sajttal és az egészet összekeverjük. A paprikát megtisztítjuk és csíkokra vágjuk. A brokkolit megmossuk és rózsákra szedjük szét.

2. 

mirelit kukorica 250 gramm

Az gőzfazék első (alsó)edényébe beleszórjuk a kukoricát, belehelyezzük a pulykamellet és megszórunk felvágott zöldséggel és paprikával. Beállítjuk a párolás időtartamát 40 percre. 20 perc után hozzáadjuk a másik párolóedényt, amelybe behelyezzük a brokkolit és folytatjuk a párolást.

3. 

gyorsfagyasztott hasábburgonya 300 gramm

A sütőlapot sütőpapírral béleljük ki amelyre ráhelyezzük a mirelit hasábburgonyát, amelyet az előmelegített sütőben a legmagasabb fokozaton megsütünk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit