Grillezett csirkecombok sör pácban.
recept,recept fotó,csirkecomb, egész,világos sör,Csirkehús,Nyári grill receptek,Gluténmentes ,Laktózmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
csirkecomb, egész | 1 | kilogramm | |
fokhagyma | 2 | gerezd | |
ketchup | 3 | evőkanál | |
olivaolaj | - | ||
rozmaring | - | ||
szurokfű (oregánó) | - | ||
szójamártás | 2 | evőkanál | |
só | - | ||
világos sör | 300 | milliliter |
Recept
2.
világos sör 300 milliliter • rozmaring • szurokfű (oregánó)
A páchoz világos sört készítünk, melybe egy friss rozmaringot teszünk, és néhány friss oregánó levelet.
3.
ketchup 3 evőkanál • szójamártás 2 evőkanál • fokhagyma 2 gerezd • só
A pácba ketchupot, szójaszószt és átnyomott fokhagymát teszünk, majd sózzuk.
4.
Az elkészített pácba berakjuk a húsokat, és egy éjszakára hűtőbe helyezzük.
5.
A húst a grillre rakjuk, illetve egy pici olajon grill tepsin megpirítjuk. Kuszkusszal vagy zöldség salátával tálaljuk.
Jó étvágyat!