RECEPTEK

Fasírozott a házikenyérsütőből

Fasírozott a házikenyérsütőből

Hihetetlenül egyszerű fasírozott elkészítése a házikenyérsütőből.

recept,recept fotó,sertés darálthús,burgonya,Sertéshús,Receptek kenyérsütő gépekhez,Gluténmentes ,Laktózmentes

Sertéshús

Főzőcske

Adag

10

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

burgonya600gramm
majoránna2evőkanál
olivaolaj-
sertés darálthús500gramm
2teáskanál
tyúk tojás2darab

 

Recept

1. A hús elkészítése

sertés darálthús 500 gramm  tyúk tojás 2 darab  majoránna 2 evőkanál   2 teáskanál

Egy tálban összekeverjük az őrölt sertéshúst a tojással és hozzáadunk egy kis szárított majoránnát. A masszát megsózzuk és rendesen összekeverjük.

2. 

burgonya 600 gramm

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és vastagra lereszeljük. A lereszelt burgonyát hozzáadjuk a hús keverékhez. Alaposan összekeverjük.

3. Sütés előtt

olivaolaj

A sütőedényt a házi kenyérsütőből egy kicsit megkenjük olajjal. Belehelyezzük a a burgonyás húskeveréket. A keveréket kicsit megnyomjuk a kezünkkel.

4. Kenyérsütőben való sütés

A beállítjuk a programot:
Sütés (vagy hasonló, a gyártó által megadott programot- cca. 1 órára)
A húscipó súlya: kb 1000g
Színe: Közepesen barna.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit