RECEPTEK

Csirkepaprikás

Csirkepaprikás

Egyszerű recept, amely kevés hozzávalót igényel.

recept,recept fotó,csirkemell,piros paprika, őrölt,Csirkehús,A magyar konyha receptjei,Gluténmentes ,Laktózmentes

Csirkehús

A magyar konyha receptjei

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csirkemell400gramm
fekete bors, őrölt½teáskanál
gulyás fűszerkeverék1.5teáskanál
hagyma2darab
napraforgó olaj-
piros paprika, őrölt1.5teáskanál
szárított chili paprika1darab
szójamártás1evőkanál
1csipet
ételízesítő1.5teáskanál

 

Recept

1. 

napraforgó olaj  hagyma 2 darab

A hagymát olajon üvegesre pirítjuk.

2. 

csirkemell 400 gramm   1 csipet  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  ételízesítő 1.5 teáskanál  gulyás fűszerkeverék 1.5 teáskanál  piros paprika, őrölt 1.5 teáskanál

Hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet, sót, borsot, vegetát, gulyás fűszert és az őrölt piros paprikát.

3. 

szójamártás 1 evőkanál  szárított chili paprika 1 darab

Néhány perc után felöntjük vízzel, és puhára főzzük. A végén szójamártást adunk hozzá és ízlés szerint szárított chilli paprikát. Köretként használhatunk tésztát, rizst vagy burgonyapürét.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit