szakacsreceptek.hu

Alufóliában sült sertéshús

Illatos hús krumplival és sampinyonnal. Egyszerű az elkészítése és a tálalása.

 

Adag: 4

Az elkészítés ideje: 1 h. 20 min.

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

kategóriak: 
 

 

 
 
  • fotók & hozzászólások
  • hozzávalók
  • recept

1. 

burgonya 600 g  sertéshús- szelet 4 db  fokhagyma 6 gerezd  hagyma 120 g

A krumplit meghámozzuk, megmossuk, és karikákra vágjuk. A sertés szeleteket enyhén kiklopfoljuk. A hagymát és fokhagymát megpucoljuk, a hagymát karikákra a fokhagymát szeletekre vágjuk.

2. 

napraforgó olaj 4 EK    piros paprika, őrölt

Elkészítünk 4 nagy alufólia darabot, és mindegyikre egy pici olajat csepegtetünk, ráhelyezzük a krumplit, hagymát, sózzuk, majd a krumplira rátesszük a sertés szeletet. A húst enyhén megsózzuk, és meghintjük piros paprikával, és minden szeletre egy fokhagyma karika kerül...

3. 

sampinyon (konzerv) 120 g

... majd egyenletesen rárakjuk a sampinyont.

4. 

víz 150 ml

Az alufóliából zárt csomagokat készítünk, és sütőlapra tesszük, majd felöntjük vízzel. 60 percig 220-250°C sütjük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Powered by Master_CMS 7  •  Bejelentkezés