Nemzeti konyha
Több
APRÓSÜTEMÉNY
Diós linzerkarikák
Hajdinakarikák dzsemmel
PALACSINTÁK
Sült palacsintás tészta dióval
HÚSSALÁTÁK
Majonézes krumplisaláta
ÉDES ÉTELEK
Burgonya golyók mákkal
ActiFry rizsfelfújt almával
KUGLÓFOK
Hokaido kuglóf túróval
PÉKSÜTEMÉNY
Racio süti kakaóval
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Káposztasaláta almával és banánnal
KALÁCSOK
Öntött almás bukta
Kukoricás kuglóf gesztenyepürével
Kefires csészés kuglóf
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
ZÖLDSÉGLEVESEK
Zöldségleves zabpehely galuskával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Karfiolos-brokkolis fasírozott sajttal
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Káposztás paradicsomos leves
Cilike fánkja
Csemege csirkesaláta
Karfiol leves
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit