Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Besütött grenadírmars erdei gombával
SERTÉSHÚS
Töltött cukkini sertéshússal
MARHAHÚS
Magyar pacalpörkölt
CSIRKEHÚS
Sült fokhagymás csirke
Laskagomba kurkuma szószban
Kurkuma fűszeres tofu spagettivel
Burgonya lepény savanyú káposztával és sampinyon gombával
HALAK
ActiFry paprikás-gyömbéres pangasius
Sertéshús sampinyonnal
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Sonkás-hagymás tükörtojás
Sült sertésoldalas
FALATKÁK
Szalonnasütő kolbász gyors elkészítése
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
SÜTEMÉNYEK
Granko szelet
Morvai veréb
Túrós-tojásos szendvicskrém
Csirkemell Niva sajt és szalonnával töltve.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás paradicsomos leves
Tepertős csigák
Húsvéti bárányka
Grillezett tintahal
Rántott csirkemell
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés