Nemzeti konyha
Több
RIZS
Spenótos rizs
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Pirított fűszeres burgonya hagymával
SERTÉSHÚS
Hús sárgarépa-petrezselyem mártással
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves szalonnával
HALSALÁTÁK
Hering saláta zöldségekkel
MARHAHÚS
Marhakockák tejszínes szószban, sárgarépával
VADHÚS
Vaddisznó gulyás áfonyával
Füstölt hússal és savanyú káposztával sült burgonya
Sertésnyelv tejfölös mártásban
Tejes csicseriborsó leves
Tofu paradicsom mártásban
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
SÜTEMÉNYEK
Granko szelet
Túrós-tojásos szendvicskrém
Morvai veréb
CSIRKEHÚS
Csirkemell Niva sajt és szalonnával töltve.
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Hemendex
APRÓSÜTEMÉNY
Gesztenyés medve talpak
ZÖLDSÉGLEVESEK
Paradicsomleves gyermekek részére
ÉDES ÉTELEK
Churros
Rákrudacskákból készült kenő.
Csirke szeletek joghurtos szószban
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés