Nemzeti konyha
Több
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Cézár saláta sült burgonyával
Káposztasaláta almával és banánnal
Céklasaláta citromfűvel
KUGLÓFOK
Kuglóf teljes kiőrlésű lisztből
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Tofu savanyú káposztával
PULYKAHÚS
Rántott pulykamellfilé joghurtos pácban
Pulykamell joghurtos, medvehagymás mártásban
MUFFINOK
Mákos-répás kalácsok
FALATKÁK
Joghurtos, sajtos lepény
HALAK
Rántott hal kapros tésztában
Édesburgonya csicseriborsóval és joghurtos uborkás dresszing salátával
Bundás karfiol
Pirított Shimeji gomba
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
Habroló
HÚSLEVESEK
Bográcsos gulyás bogrács nélkül
Paradicsom saláta
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
ZÖLDSÉGLEVESEK
Fokhagyma leves krumplival
Grillezett tintahal
Palacsinta májpástétommal
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit