Nemzeti konyha
Több
HALAK
Süllő provence-i módon
SERTÉSHÚS
Marinált sertéshús rukkolával
APRÓSÜTEMÉNY
Apró édes sütemény
ZÖLDSÉGLEVESEK
Hagymaleves
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
SÜTEMÉNYEK
Granko szelet
Túrós-tojásos szendvicskrém
Részeges mákos kocka
CSIRKEHÚS
Csirkemell Niva sajt és szalonnával töltve.
Káposztás paradicsomos leves
TÉSZTÁK
Hússal töltött Cannelloni
Gyümölcsös sütemény kefíres zselével
Gyors halkenő
Gyerek tiramisu
KALÁCSOK
Diós kalács
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit