Nemzeti konyha
Több
TÉSZTÁK
Felfújt Rigate tésztából gombával
HALAK
Tőkehal holland szósszal
MARHAHÚS
Steak szósz gombával
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Rántotta sampinyon gombával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Zöldséges lepény dióval
Alaszkai tőkehal kari szósszal
Sült cukkini parmezán sajttal
Párolt káposzta tempeh-vel
FALATKÁK
Töltött fűszeres camembert olajban
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Karfiolos tejfölös majonézes saláta
SERTÉSHÚS
Sertésérmék cukkinivel
KACSAHÚS
Kacsamell gyümölcsszósszal
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Részeges mákos kocka
Túrós-tojásos szendvicskrém
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
ZÖLDSÉGLEVESEK
Fokhagyma leves krumplival
KALÁCSOK
Barackos táskák
Grillezett tintahal
Csirkemell paradicsommal és mozzarellával
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit