Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Csicseriborsó lepény korianderrel
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Lencse-csicseriborsó leves burgonyával
CSIRKEHÚS
Csirke zöldséges tölteléken csicseriborsóval
SERTÉSHÚS
Húsos - csicseriborsós tekercs
Gulyás hüvelyesekből kolbásszal
Padlizsán-csicseriborsós curry
Tejes csicseriborsó leves
Édesburgonya csicseriborsóval és joghurtos uborkás dresszing salátával
Csicseriborsó krumplival
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Paradicsomos csicseriborsó saláta
GYÜMÖLCSSALÁTÁK
Körtés-almás saláta csicseriborsóval
ZÖLDSÉGLEVESEK
Édes savanyú krumplileves csicseriborsóval
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
Főtt füstölt tarja
Brokkolikrémleves burgonyával.
SÜTEMÉNYEK
Habroló
MARHAHÚS
Marha pörkölt
Granko szelet
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Hemendex
TÉSZTÁK
Spagetti Niva (penészes) sajtból készült szósszal
KALÁCSOK
Cseresznyés kalács rebarbarával
FALATKÁK
Juhtúrós virágok olívával
Cseresznyés Claufoutis
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit