Nemzeti konyha
Több
ZÖLDSÉGLEVESEK
Gazdag zöldségleves
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Besütött grenadírmars erdei gombával
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
Leves fehér káposztából
Laktató zöldségleves
SERTÉSHÚS
Töltött cukkini sertéshússal
REGGELI KÁSA
Köleskása almával
TORTÁK
Csokoládés vakondtúrás torta
Borjúmáj laskagombával
Karfiolos lencsés curry
HÚSLEVESEK
Klasszikus csirkeleves
Finom cukkinis lepény burgonyával
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
SÜTEMÉNYEK
Granko szelet
Morvai veréb
Túrós-tojásos szendvicskrém
CSIRKEHÚS
Csirkemell Niva sajt és szalonnával töltve.
Káposztás paradicsomos leves
FALATKÁK
Tepertős csigák
Húsvéti bárányka
HALAK
Grillezett tintahal
Rántott csirkemell
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés