Nemzeti konyha
Több
ÉDES ÉTELEK
Töltött kelt kalács.
KALÁCSOK
Otthon készített édes fornetti
Lekváros háromszög
Mézes kalács
TORTÁK
Kakaós-túrós torta fehércsokoládéval
Málnás rácsos sütemény
APRÓSÜTEMÉNY
Dióhabos karikák
Lekváros linzer
Lekváros rácsos süti
KOSÁRKÁK
Nagymama töltött kosárkája
SÜTEMÉNYEK
Banános mandulás sütemény
Karamellás-mogyorós süti
Pudingos sütemény
Diós krémes sütemény
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
ZÖLDSÉGLEVESEK
Zöldségleves zabpehely galuskával
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Káposztás paradicsomos leves
Cilike fánkja
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
Karfiol leves
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit