Nemzeti konyha
Több
RIZS
Spenótos rizs
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Pirított fűszeres burgonya hagymával
SERTÉSHÚS
Hús sárgarépa-petrezselyem mártással
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves szalonnával
HALSALÁTÁK
Hering saláta zöldségekkel
MARHAHÚS
Marhakockák tejszínes szószban, sárgarépával
VADHÚS
Vaddisznó gulyás áfonyával
Füstölt hússal és savanyú káposztával sült burgonya
Sertésnyelv tejfölös mártásban
Tejes csicseriborsó leves
Tofu paradicsom mártásban
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
Sertés tekercsek ( spanyol madár)
SÜTEMÉNYEK
Dobos torta szelet
Granko szelet
Morvai veréb
Túrós-tojásos szendvicskrém
CSIRKEHÚS
Csirkemell Niva sajt és szalonnával töltve.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás paradicsomos leves
FALATKÁK
Tepertős csigák
Rántott csirkemell
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés