Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Finom cukkinis lepény burgonyával
Karalábés burgonyás lepény
Burgonya-sárgarépás lepény
Burgonya lepény savanyú káposztával és sampinyon gombával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Sűrű leves sonkával
Burgonya lepény piros paprikával.
NYÚLHÚS
Pácolt sült nyúl burgonyával
Ínyenc bab hagymán
HALAK
Lazac fűszernövény-mustáros bundában
Burgonya lepény gombával
Burgonya lepény karfiollal és brokkolival
SERTÉSHÚS
Árpagríz füstölt hússal és gombával
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
SÜTEMÉNYEK
Granko szelet
Morvai veréb
Túrós-tojásos szendvicskrém
CSIRKEHÚS
Csirkemell Niva sajt és szalonnával töltve.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás paradicsomos leves
FALATKÁK
Tepertős csigák
Húsvéti bárányka
Grillezett tintahal
Rántott csirkemell
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés