Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Besütött grenadírmars erdei gombával
ZÖLDSÉGLEVESEK
Leves fehér káposztából
Laktató zöldségleves
SERTÉSHÚS
Töltött cukkini sertéshússal
HÚSLEVESEK
Klasszikus csirkeleves
Finom cukkinis lepény burgonyával
Zöldséges fasírtok cukkinivel
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Zeller saláta káposztával és kápia paprikával
MARHAHÚS
Magyar pacalpörkölt
Savanyú káposztás sztrapacska
Gazpacho
Karalábés burgonyás lepény
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
ÉDES ÉTELEK
Páránfőtt
Zöldségleves zabpehely galuskával
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Káposztás paradicsomos leves
Töltött sampinyon besütve
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit