Nemzeti konyha
Több
CSIRKEHÚS
Csirkeszeletek kukorica-avokádó salsával
FALATKÁK
Pácolt Hermelin sajt
Baromfi nyárs sárgarépával és körtével egy gőzedényben elkészítve.
Pácolt camembert fokhagymával és hagymával
Töltött fűszeres camembert olajban
ActiFry csirkeszárny gyömbér pácban
Actifry csirke szeletek sajtban, fűszeres hasábburgonyával
Csirkemell laskagomba szósszal
PULYKAHÚS
Pácolt sült pulykacombok
Sült csirkemellek savanyú káposztával.
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
SERTÉSHÚS
Nyárs gőzfazékban
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
Főtt füstölt tarja
ZÖLDSÉGLEVESEK
Brokkolikrémleves burgonyával.
SÜTEMÉNYEK
Habroló
MARHAHÚS
Marha pörkölt
Granko szelet
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Hemendex
TÉSZTÁK
Spagetti Niva (penészes) sajtból készült szósszal
KALÁCSOK
Cseresznyés kalács rebarbarával
Juhtúrós virágok olívával
Cseresznyés Claufoutis
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit